Nuk u kërkohet më ligjërisht të mbani maska ​​për fytyrën
Njerëzit në Irlandën e Veriut dhe Angli nuk u kërkohet më ligjërisht të mbajnë maska ​​për fytyrën në shumicën e hapësirave publike - megjithëse ato rekomandohen ende në disa vende. Maskat nuk do të kërkohen më ligjërisht në Skoci nga 21 marsi. Ku duhet të vesh një mbulesë për fytyrën në Angli? Rregullat për maskat kanë ndryshuar:


1. Mbulesa e fytyrës mbetet një kërkesë në mjediset e kujdesit shëndetësor, të tilla si operacionet e mjekut të përgjithshëm, spitalet dhe shtëpitë e kujdesit

2. qeveria rekomandon që njerëzit të veshin mbulesë të fytyrës në