top of page

Nuk është thjesht tek sekreti


Nuk është thjesht tek sekreti. As tek prezenca. E të tjera si këto, që variojnë tek koha, vendi dhe qëndresa, por tek ajo që duhet të njihet, ashtu sikurse ka ndodhur dhe është tretur jashtë memorjeve nga vitet… (Autori)82 views2 comments

2 Comments


Minush Hoxha
Minush Hoxha
Jun 08, 2023

Përshkrim shumë interesant i historisë së asaj kohe po dhe befasi për krimet shqiptare. Çfarë nuk fshehë e kaluara! Z. Terziut një fln. për invencionin krijues dhe mundin e dhënë.

Like

Urime per kete shkrim interesant dhe informativ

Faleminderit qe e ndan me ne

Like

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page