Nuk është aspak e vështirë për të konstatuar


Vota e demokratëve ia besuan Lulzim Bashës drejtimin dhe ringritjen e PD-së

Nga Skënder Sadri KAPITI

Nga Skënder Sadri KAPITI

Nuk është aspak e vështirë për të konstatuar atë që edhe gjatë fushatës elektorale të zgjedhjeve të 25 Prillit 2021,por edhe tani gjatë zgjedhjes se Kryetarit të Partisë Demokratike ku u pa se “grupi” për PD-në nën maskën për demokratizimin e saj , ata nuk bënë gjë tjetër por vetëm sa treguan të njëjtën linjë me akuza kundër Bashës ashtu sikurse edhe kundërshtari politik i PD-së,Partia Socialiste. Ata duke vepruar me cinizëm, nihilizëm dhe egoizëm idhnak e vetanak, ata de fakto propaganduan me dashakeqësi se Partia Demokratike nën drejti