Njerëzit, që vjedhin jetën e njerëzve të tjerë


Njerëzit, që vjedhin jetën e njerëzve të tjerë


NGA FATMIR TERZIU


PROLOG


Një ulërimë e paparë, e pa ndjerë më parë mbushi angushtinë. Djali hodhi armën dhe nxitoi drejt trupit, të shtrirë përkrah stendës të ngulur brinjazi prej druri. Burri para tij gati po shpërthente barkun, gjë që dallohej me bl