NJË SHANS PËR KOMUNITETIN E KUKESIT


Sulejman Dida


FLAMUR HOXHA NJË SHANS PËR KOMUNITETIN E KUKESIT


Rajoni më i pasur i vendit, siç është Kukësi, është edhe rajoni më i varfër dhe, si për ironi, edhe më i keqtrajtuar nga qeveria. Mirëpo d