Një libër plot mirësi i autorit Halil Rama


“Fluturon shqipja mbi Korab”, 300 faqe me analiza&kritika letrare, reportazhe e portrete


Një libër plot mirësi i autorit Halil Rama  • I mprehtë dhe kompetent në analizat që bën, Halili përfshin në këtë libër disa kritika letrare mjaft serioze për krijimtarinë e autorëve të ndryshëm si Besnik Mustafaj, Ahmet Prençi, Shefki Karadaku, Bujar Kapexhiu (karikaturat e tij aq të goditura), për librin studimor të Prof dr. Fatmir Terziut i cili jo vetëm bën aq shumë te revista e tij “Fjala e lirë” në Londër, por dhe i rreh zemra për vendin e tij