NJË JETË KUSHTUAR GAZETARISE, STUDIMEVE HISTORIKE DHE LETËRSISËShkrimtari Viron Kona, studjusi e gazetari Dr. Nuri Dragoj e Bashkim Saliasi te lokal “Vodafoni” më 21 shtator 2020.

Lamtumirë miku i miqve, i shtrenjti Dr. Nuri Dragoj!

1. Me hidhërim të thellë, sot në mëngjes, më 15 tetor mësova lajmin e kobshëm të ndarjes nga jeta të mikut tim të shtrenjtë Dr. Nuri Dragoj, në faqen e facebookut në lajmërimin e bërë nga Zylyftar Hoxha. Në komentin tim shkrova këto fjalë zemre për mikun e miqve të nderuar të letrësisë dhe të artit Dr. Nuri Dragoj.

Një lajm i hidhur për humbjen e parakohshme të mikut tim të nderuar dhe të respektuar Dr. Nuri Dragoj. Qoftë dheu i lehtë për shkrimtarin, studjuesin enciklopedist, gazetarin e nderuar z. Dr. Nuri Dragoj.