Një ese që të ngjall emocione të fuqishme


Prof.dr. Eshref YmeriProf.dr. Fatmir Terziu, Mjeshtër i Madh, meriton përgëzimet më të sinqerta dhe falënderimet më të përzemërta për botimin në numrin e sotëm (04 tetor 2021) të Portalit “Fjala e Lirë” të Esesë shumë prekëse, me titull Udhëtim në pyjet e këngëve çame”, të poetit të talentuar Agim Mato Mjeshtër i Madh. Në shënimin hyrës, Prof.dr. Fatmir Terziu shkruan:

Shkruar 1986. Hyn në shtyp në revistën “Nëntori” dhe hequr nga shtypi me porosi të KQ të PPSH”.</