Një borë e çuditshme që bie së prapthi


Visar Zhiti

Një borë e çuditshme që bie së prapthi Ka rënë borë, ka rënë borë, çuditërisht është e bardhë sikur ne të ishim të lirë, ka mbuluar pemët që s’kanë bërë asnjë krim dhe supet e të burgosurve që mbajnë krimet e të tjerëve.