Nga leximi i novelës “Pa zemër në kraharor” të Mira Meksit


Xheladin MJEKU

MARTIRIZIMI I DASHURISË


Mira Meksi, e njohur si prozatore e dëshmuar dhe përkthyese e shquar, sidomos për përzgjedhjen e veprave