NË NDERIM DHE RESPEKT TË POETIT, SHKRIMTARIT, DRAMATURGUT VLONJAT-MILIANO STEFA...Ishin vitet 1971-1973, kohë kur unë vazhdoja studimet me korespondencë në Institutin e Lartë{3 vjeçar në Shkodër.}