Në emër të devoshmërisë në detyrë


Në emër të devoshmërisë në detyrë


Andon Dede, New YorkNe ishim duke xhiruar në fshatin "Agim" të Fierit. Për të treguar se në Myzeqe kishte vajtur dhe treni, ekipi ynë u nda në dy pjesë: operatori me ndihmësit e ndoqën "heroin" e telereportazhit tonë me kamera në tren, kurse unë do të kthehesha në qytet me makinë. E lamë për t'u takuar tek stacioni i trenit.

Kur arrij tek stacioni i trenit, shoh se operatori, Muharremi, po bënte fjalë me një nga punonjësit e stacionit. Ndërsa Muharremi përpiqej me të mirë, tjetri gjithë zëmërim po ngulte këmbë në të tijën.