top of page

MOS MË SHANI MUA!....


NJË LIRIKË NGA MYSLIM MASKA

MOS MË SHANI MUA!....

Mbi siskat e tua

Thonë.

Këndonte bilbili!

Kur t’i thithi vdiq,

Thonë nga mrekullia…

Pse më shani mua?... Athinë, 19- 11 -2023

46 views1 comment

1 Comment


Kozma Gjergji
Kozma Gjergji
Nov 20, 2023

Lirikat e dashurisë e kanë dominuar mrekullisht në vazhdimësi krijimtarinë

poetike të poetit Myslim Maska, dhe siç shihet s'do të kenë të ndalur. Gjë fortë e

bukur kjo, se për Dashuri ka nevojë jashtzakonisht bota, ku urrejtjet e luftrat po

bëjnë kërdinë.

Ju uroj shëndet kurdoherë dhe me arritje të reja sa më cilësore! K.Gjergji.

Like

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page