Misioni i Vatrës dhe i Diellit vazhdon


DEL NË PENSION Z. DALIP GRECA, KRYEREDAKTORI I GAZETËS MË

TË VJETËR SHQIPTARE, GAZETËS DIELLI NË AMERIKË

New York, 11 Korrik, 2021

Nga Frank Shkreli

Me ftesën e Federatës Panshqiptare të Amerikës VATRA kënaqësi të merrja pjesë në darkën solemne që kjo organizatë historike e shqiptarëve të Amerikës organizojë në nderim dhe respekt të Editorit të Diellit z.Dalip Greca me rastin e daljes së tij në pension.

Siç dihet, z. Greca për 12 vjet udhëhoqi me profesionalizëm, korrektësi dhe ndershmëri gazetën Dielli dhe në Vatër ka dhënë një kontribut të jashtëzakonshëm.

Nderimi në këtë darkë ishte një mirënjohje e vogël kundrejtë punës së madhe dhe vlerave që z. Dalip Greca kultivoi dhe transmetoi në Diell dhe Vatër për 12 vjet.

Darka e