Mid’hat Frashëri: Vlora më 1912 dhe 1920


Mid’hat Frashëri

Shkrimi im është përcjellur nga z Uran Butka

Vilhelme Vranari Haxhiraj
( Me rastin e 100 vjetorit te Luftës së Vlorës, maj 1920-maj 2020)

Mid’hat Frashëri