Mes teje dhe botës


Natasha Xhelili

Qëndroj mes teje dhe botës Si hëna mes qiellit e tokës.


E vetme me dritën e bardhë Plasa, s' tu bëra e gjallë.


Ti pret si një pemë pranverën Ti rrëfesh pêr dimrin e erën.