Mediat e huaja për 25 Prillin
Dita e sotme e 25 Prillit, që përkon me zgjedhjet parlamentare në Shqipëri, kanë pasur dhe vëmendjen e madhe të mediave të shumta në Botë. Disa prej tyre ja si e trajtojnë këtë ditë dhe këto zgjedhje:
Euronews

„Zgjedhjet shqiptare shihen si një moment kryesor në rrugën drejt anëtarësimit në BE. Dy nga rivalët e hidhur politikë të Shqipërisë mbajtën tubime përmbyllëse të Premten përpara zgjedhjeve parlamentare të së Di