ME SYTË E FËMIJËS


Resmi Osmani


Roman-vazhdimi

Dhjetë

Mozaik.

1

Shesholli, ishte kërthiza e fshatit.Merreshin e jepeshin lajme e thashetheme, tw qëna e të paqëna bëheshin takime e ndarje, lozej edhe futboll me top të vërtetë e jo si ai me lecka që luanim ne të vegjëlit

Aty kryqëzoheshin rrugë dhe fate e ndodhnin gjëra që s’ti prêt mëndja.