top of page

ME RASTIN E 22 VJETORIT TË EPOPESË SË UÇK-së...!


Reshat Nurboja

Nuk duhet gabuar e lejuar, që lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës të identifikohet e të krahasohet me disa veprime e sjellje të disa komandantëve e ushtarëve të caktuar pas luftës, se të tillët nuk janë lufta, nuk janë UÇK-ja, të tillët nuk janë as të njëjtit ata të luftës!

UÇK-ja, ishte, është dhe mbetet përjetësisht populli shqiptarë dhe Kosova.

Prandaj, për asnjë moment nuk duhet harruar se, UÇK-ja, je Ti, është ai, janë ata e ato, është populli shqiptarë dhe Kosova, prandaj mos e baltosni, mos e zhvlerësoni, mos e kritikoni, mos u distanconi nga Lufta e UÇK-së, se të gjitha këto po që se i bëni i bëni ndaj vetës, familjes e para të gjithash ndaj paraardhësve dhe pasardhësve tuaj por edhe ndaj historisë më sublime mijëra vjeçare të Kosovës dhe popullit shqiptarë në përgjithësi.…

25 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page