Me miq të tillë shqiptarët gjithnjë ndjehen krenarë!


Në një ditë të shënuar pranë Rt. Hon. Lord Robertson of Port Ellen natyrisht memorja risjell në plan të parë rolin dhe angazhimin historik të ditëve të vështira të Kombit Shqiptar. Me miq të tillë shqiptarët gjithnjë ndjehen krenarë!

George Islay MacNeill Robertson, Baron Robertson i Port Ellen KT, GCMG, PC, FRSA, FRSE, është një politikan britanik, i cili shërbeu si Sekretari i 10-të i Përgjithshëm i NATO-s nga 1999 në 2004; ai pasoi Javier Solanan.

22 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif