top of page

Mësuesi i shkollës Whitgift prodhon qindra mbrojtëse 3D për stafin e NHS ...


Mësuesi i shkollës Whitgift prodhon qindra mbrojtëse 3D për stafin e NHS të Spitalit Universitar Croydon


Ai shpreson të bëjë rreth 100 në ditë për punonjësit e kujdesit shëndetësor


Njerëzit në të gjithë Londrën po i përdorin aftësitë e tyre në përdorim të mirë për të ndihmuar në luftën e koronavirusit, dhe tani një mësues nga Croydon ka dalë me një mënyrë fantastike për të ndihmuar stafin e NHS në rreth. Thomas Ëendes, një mësues i DTE në Whitgift School, ka filluar të bëjë mbrojtëse plastike 3D për punonjësit e kujdesit shëndetësor. Veshjet e tij mbrojtëse janë aprovuar si pajisje mbrojtëse personale (PPE) nga Spitali Universitar Croydon dhe 150 të parat tashmë janë dorëzuar. Me metodat e tij të reja "të shpejta për të prodhuar", qëllimi është të krijoj dhe të dorëzoj deri në 100 vizorë mbrojtës të tillë në ditë.24 views0 comments

Comentarios


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page