top of page

LUTJE POEZISË


LUTJE POEZISË

Më fal,

krahët e tu

maleve zbritur

fluturim!

Horizonte të paanë

të shëtis e të shoh

me kuriozitetin,

agmirimin e një fëmije!

Më fal,

shikimin tënd

kilometra të shoh larg,

shkelmuar botën e vogël amorale!

Më fal,

gjoksin tënd të gjërë

gjithçka të bukur

të rrëmbej

e ta kthej prapë,

lodhur nga prapsirat njerëzore!

Më fal,

energjinë tënde

të ndjehem e çlodhur

nga përpjekja shpirtërore,

në largim dhe harrim

të instikteve mbikafshërore

ku njeriu shndrrohet,

përçudnohet

s'mbetet më njeri!

Shpërbën,

thërrmon

zhduk

familjen e TIJ!

31 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page