LIRIKAT E KORÇES


LIRIKAT E KORÇES

(Cikël nga Moda e Varfërisë )

Konstandin Dhamo

VJESHTE

Ja, dhe mështeknat që frushullojnë,

Tek hyjmë në Korçën e vjeshtëzuar.

Si shkunden gjethet e feksin ar,