Libri "Visare të SKRAPARIT"...


SKRAPARI nën lupën e një studiuesi skrupuloz

Libri"Visare të SKRAPARIT" nga VIKTOR BAKILLARI

(ese)

Nga Përparim Hysi

Parabolë

Kisha kohë pa u takuar me mikun tim të vjetër, VIKTOR BAKILLARIN,aq sa qemë harruar dhe si fytyrë. Sa lexova në fcb se miku im do bënte një promovim të librit për"VISARET E SKRAPART",vjedhur nga "radarët e sime shoqeje" që më thotë se tani unë jam si"enë e krisur" (dhe ka të drejtë:se mot