Letra e mahnitshme e dërguar drejt një mjeku


Coronavirus London: Letra e mahnitshme e dërguar drejt një mjeku Croydon nga kadetët e policisë


"Ju jeni të mahnitshëm dhe gjithçka që jeni duheni vlerësuar kaq shumë"


Ka më shumë raste të koronavirusit në Londër sesa kudo tjetër në Mbretërinë e Bashkuar. Spitalet e kryeqytetit janë duke punuar jashtëzakonisht shumë, pasi ata vazhdojnë të luftojnë kundër virusit, i cili deri më tani ka marrë jetën e më shumë se 2.500 njerëzve në MB. Një nga spitalet më të goditur në kryeqytet është Spitali Universitar Croydon. Me 380 raste, Croydon ka numrin e pestë më të lartë të rasteve Covid-19 në Londër. Shifrat e fundit tregojnë se 60 njerëz kanë vdekur nga koronavirus në rrethin e Londrës së Jugut, megjithëse kjo shifër pritet të rritet ndjeshëm në javët e ardhshme.