LAÇO - NJERIU I LETRAVE, POLITIKËS DHE DIPLOMACISË  • Prej gjashtë vitesh, letrave shqipe u mungon njëri prej shkrimtarëve më të shquar, kulturës kombëtare i mungon një kalorës fisnik, politika dhe diplomacia shqiptare ndjejnë mungesën e politikanit dhe diplomatit të urtë Teodor Laço.

  • Nëse do të jetonte sot Teodor Laço, një prej figurave të shquara intelektuale e krijuese shqiptare, do të mbushte 86 vjet. Por vdekja para gjashtë vitesh vitesh (15 tetor 2016) ia ndërpreu jetën e veprimtarinë e tij të shumëfishtë.

    <