KUR NJERIU ËSHTË "NJERI"


Ildije Xhemali

KUR NJERIU ËSHTË "NJERI"

Për shuarjen e yllit Titika Sariguli shkroi dikush Kurioze, pak indiferente, e lexova gjer në fund.

Por kjo ndjenjë u zbeh, nderimit vend i la M'u kujtua e madhja arvanite Irini Papas

Irini që aq bukur me kosovarin Bekim "Gjuha" e gjakut i miqësoi, u fali shkëlqim.

Titika arvanite s' ish, në zemër kish shqiptarët Shtëpia e saj strehë, fole e sigurtë për refugjatët.

Dhe nuk bënte dallime në ishin ortodoks a sirian Zemra e madhe ndihmon njeriun gjendur në hall.

Bukur luajti aktorja rolin e nënës shqiptare Të nënës së dhembsur plot plagë e halle.