top of page

Kujt i kërceni


O Njerëz të mirë, Ju që kërceni plot gaz e hare, Ju që këndoni ritmin e këngës me kryeministrin !

Kujt i kërceni ?

-Qepës kineze që vajti 200 lekë/kg ?!!! -Qepën që fermeri shqiptar e flaku në kanal ?!!! Djathit apo mishit që duhet të punoni tërë ditën për të blerë 1 kg ?!!! -Mollët që mbushën kanalet?!!! -Kumbulles se eksportit qe vajti 700 lek kg?!! -Mollët që po i presin për dru?!!! -Tokave që po mbeten djerrë?!!! -Bizneset që flasin me vete ?!!! -Fasonerive që gratë punojnë vetëm 3 ditë e 4 ditë pushim?!!! -Motrave dhe vëllezërve Tuaj që ikën emigruan ?!!! -Komshinjve që ikën emigruan ?!!! - Prindërve tanë që mbetën vetëm dhe ska as azil ti marrë? - Hyrjeve të pallatit që duhet të punoni 50 vite për t'i blerë në Korçë se në Tiranë duhet të punoni 150 vjet?!!!

Kujt i këndoni ?!!!

- Ballukut apo bollekut ?!! - Inceneratoreve?!! - Mc Gonigallit?!! - Rrugëve që kushtojnë 3 fishin e BE ?!!! - Parkimit 200 lek ora?!! - Mjeksise falas ? - Pensionit 80 euro?!! - Këngëtarëve apo personave VIP që marrin miliona lekë (që i keni paguar Ju si taksa) për te deklaruar: Jemi në drejtimin e duhur ?!! - Tenderave që i marrin oligarkët vetëm ?!! - Pedonaleve dhe fasadave që nuk dhanë impakt në biznes ?!! - Borxhit Publik që po barazohet me GDP ?!! - Arrogancës së kryeministrit që paguhet nga taksat Tuaja e sillet si skllavopronari me skllevërit ?!! - Grandeve që i marrin vetëm miqtë e partisë ?!!

Kujt i këndoni ?!!

- Varfërisë dhe mungesës së shpresës ?!! - Mungesës së rendit dhe sigurisë ?!! - Mungesës së Shtetit Ligjor ?!! - Mungesës së meritokracisë ?!!! - Mungesës së transparencës të pushtetit ?!! - Drejtesise qe prisni me vite e vite per te dale data e gjygjit?!! - Mos hyrjes në BE ?!!!

Më thoni kujt i këndoni dhe i kërceni ?!!!

Presidentit Begaj qe ju be rroga 400 mije, e si ndihet zeri per drejtesi?!!

Shqipërisë që po rënkon nga zbrazja e bijve & bijave të Saj?!!

Jorgji K SIDHERI

18 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page