Kujt i hyn në punë dialogu me Serbinë?


Prof.dr. Eshref Ymeri
(Serbia e konsideron Dardaninë

si Greqia Epirin e Veriut)


Çështja e dialogut të Dardanisë me Serbinë është përsëritur dhe stërpërsëritur kaq shumë, saqë është bërë fare bozë. Madje ajo të kujton një gjellë kaq të thartuar, saqë të vjen pështir