Kujdes! Coronavirus i lidhur me gjendjen e misterit të lëkurës në këmbë të etiketuar 'Covid Toes'


Kujdes! Coronavirus i lidhur me gjendjen e misterit të lëkurës në këmbë të etiketuar 'Covid Toes'


Më shumë simptoma të Covid-19 janë zbuluar pasi studiuesit dhe shkencëtarët fitojnë njohuri më të mëdha për virusin.


Një gjendje misterioze e lëkurës që shkakton gishtërinjtë të kthehen në vjollcë, të kuqe ose blu mund të lidhet me koronavirus. Ankesa është etiketuar "Covid gishtash" me dermatologë amerikanë që pyesin nëse mund të lidhej me virusin vdekjeprurës.

Dr Amy Paller, nga Northwestern Medicine, pretendon se ajo ka parë imazhe të rreth 30 rasteve, raporton DailyStarOnline. NBC Chicago raporton se ajo tha: "Ne nuk e dimë me siguri nëse ka lidhje me Covid-19, por kur është kaq e zakonshme tani gjatë një pandemie dhe po ndodh në pacientë të tjerë asimptomatikë ose me prekje të butë. "Duket shumë rastësi që të mos jetë një manifestim i virusit për pacientët në adoleshencën e tyre dhe të 20-ta. Unë mendoj se është shumë më i shfrenuar sesa ne e kuptojmë." Shumë prej të sëmurëve testuan negativ për koronavirusin, por mjeku ende dyshon për një lidhje.

54 views0 comments