top of page

Ku e keni gjuhën shqipe!!!Komuna e Kumanovës ndan mirënjohje në gjuhën maqedonase për personalitete dhe shoqata shqiptare, duke injoruar gjuhën shqipe. Intelektualë dhe qytetarë shqiptarë të kësaj komune kanë reaguar ndaj kësaj qasje që ka ndodhur dhe po ndodhë me vite, dhe se përfaqësuesit e zgjedhur në të gjitha përbërjet e këshillave komunale kanë heshtur dhe po heshtin. Përgjegjësia i takon të gjithëve! Ngrije zërin!

36 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page