Koronavirusi në Londër


Koronavirusi në Londër: Grafiku tregon shifrat në spitalet Londër ku vdiqën 468 pacientë nga Covid-19


Numri i personave me Covid-19 në spitalet në Angli u rrit me 3,000 gjatë fundjavës


Punonwsit heronj të NHS në të gjithë Londrën janë duke punuar ditë e natë për të shpëtuar jetën e pacientëve me koronavirus dhe për të mbajtur spitalet të funksionojnë në kushtet më të vështira të mundshme. Përditësimi i fundit ishte që ishin 9,000 njerëz me koronavirus në spitalet në Angli të Hënën (30 Mars), nga 6.000 të Premten (27 Mars).

Ndërsa një mjek i moshuar në një spital qendror në Londër ka thënë se kolegët e tij kanë një qëndrim "mund-të bëj" ndaj përgatitjes së NHS për "tsunami të mundshëm" të pacientëve me Covid-19 që mund të arrinin në spitale në javët e ardhshme, është për fat të keq nuk është e mundur për të shpëtuar