Koronavirus në Londër: Spitalet në Londër ku 153 njerëz të tjerë kanë vdekur nga Covid-19


Koronavirus në Londër: Spitalet në Londër ku 153 njerëz të tjerë kanë vdekur nga Covid-19 ndërsa numri i të vdekurve në Mbretërinë e Bashkuar godet 13.729


Numri i të vdekurve është rritur në 3.377 në kryeqytet


153 persona të tjerë kanë vdekur fatkeqësisht në spitalet në Londër nga Covid-19, sipas shifrave të NHS të lëshuara sot (e enjte, 16 prill). Kjo do të thotë se 3.377 njerëz që testuan pozitivisht për virusin, tani kanë vdekur në mënyrë tragjike në kryeqytet. Departamenti i Shëndetit dhe Kujdesit Social konfirmoi që 13.729 njerëz në spitalet në Mbretërinë e Bashkuar që testuan pozitive për virusin kanë ndërruar jetë që prej orës 17:00 dje (15 Prill). Nga 327.608 persona që janë testuar për Covid-19 103.093 testuar pozitivë që nga ora 9 e mëngjesit, sipas të dhënave të tyre.

740 vdekje në Angli u njoftuan sot duke sjellë numrin e përgjithshëm të vdekjeve të konfirmuara të raportuara në spitale në 12.396.

Një zëdhënës i NHS në Angli tha: “Pacientët ishin të moshës midis 28 dhe 103 vjeç. 40 nga 740 pacientët (të moshës midis 45 dhe 93 vjeç) nuk kishin asnjë gjendje të njohur shëndetësore. Familjet e tyre janë informuar ".

24 views0 comments

Shkrimet e fundit