KOHË IKJESH


Dhimo Tarusha

( Pushofsh në paqe Dhimo Tarusha )Nga Maliq TorraIku dhe një shok për në amëshim . Iku kaq shpejt , iku fare pa thënë . Qielli i dhimbjes sterrosur e nxin .

Venitur e zverdhur e ngrëna hënë .


Pushofsh në paqe Dhimo Tarusha , Shkrimtar i fjalës plot vlerë dhe art ! U nise shpejt , s'kishte ardhur koha , Apo po të prisnin engjëjt atje lart ?


I miri ti , i thjeshti ndër të thjeshtët , Karrikja jote si do të qëndrojë bosh ? Kjo kobëzeza , ky fundi i Vjeshtës , Si s'mundi dreqi një fjalë të thosh ?!


Si kështu , vërtet ike i miri Dhimo ? Ç'bëhet kështu , po rrallohen yjet ?! E di , ti për në qiell sonte fluturon , Po për ne te "Udha e Blireve" pyet .


Më fal Dhimo , për lotët që derdh ! S'mundem dot ta fsheh trishtimin . Me duar që dridhen fjalët po hedh . E shpirti më kullon helmin , pelinin !

12 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif