Kjo është përbërja e Qeverisë Kurti 2


Deputetët e Kosovës me 67 vota pro, 30 kundër dhe asnjë abstenim kanë votuar për Qeverinë e re të vendit.Kjo Qeveri do të udhëhiqet nga kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti.Kjo është përbërja e Qeverisë Kurti 2: