top of page

KAFENË KUR MË GJERB


Sami Hidri

Sami  Hidri IOWA-Amerikë

ENDËRR

Kur drita në mëngjes më çarti ëndrrën tënde Ty të kisha në mendje në atë natë që botën endje.

Ëndrra ende më shpie mua tek zogjtë atje në krua tek burimi për mbi rërë se Ti je e imja ëndërr e tërë. 25 Janar 2020

KAFENË  KUR  MË  GJERB

Atë kafenë kur më gjerb Ëndërra jote më mban zgjuar pranë pishës shuaj brengë me kafenë e prushtë në duar.

Për matanë ujë i kulluar Dallgë dallgë i trazuar Kush rrëzë tij është duke shkuar Ti je atje dhe ke ndaluar. 25 Janar 2020

KARAFILAT

Kudo ku të shkosh gjurmë do të lesh Atje Tek to dhe mua do më gjesh Karafilat e bukur për ty do ti mbjell Kur ata të rriten ty do të ti sjell

Erë tju marrish të ngopish xhanë Me jep dhe disa mua, mua ne kete ane Të rrita të rrita të bëra si doja Se fjalët e tua çdo ditë do kërkoja 25 Janar 2020


72 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page