top of page

Ka diagnozën “skizofren agresiv”


Ilir Malindi

Edi Rama një i sëmurë psiqik tepër i rrezikshëm.

Ka diagnozën “skizofren agresiv” Faqja e internetit “Kosova sot”

22 maj 2020

Zoti President,

Për të shpëtuar Shqipërinë, e vetmja rruge është ajo e arrestimit të të sëmurit psikik Edi Rama. Ky njeri ka simptoma të rrezikshme sadizmi, mashtrimi etj., pasojë e sëmundjes mendore të tij, se është shtruar në psikiatri, si në Shqipëri, ashtu edhe në Paris, me diagnozën “skizofreni agresive”. Nën kujdesin e dr.prof Mentor Petrelës, pacienti Edi Rama u shtrua ne spitalin nr. 5 të psikiatrisë, te kafazi me hekura, dhe më pas te kati i tretë, në një  dhomë me të ndjerin Ardian Klosi, një publicist i njohur mbarëkombëtar, që para disa vjetësh vrau veten.

Ishte korriku i vitit 1984. Në shtrimin e tij forcërisht kontribuoi edhe komshiu i tij, kompozitori i famshëm shqiptar Nikolla Zoraqi. Kjo sëmundje është tepër e rrezikshme te personat që janë diagnostikuar me këtë diagnozë dhe zakonisht këta mbyllen në kafaze hekuri nepër spitale psikiatrike.

Mendoni që grupi i strukturuar kriminal i Rilindjes e vuri kryetar partie dhe kryeministër. O Zot! Lexoni për këtë diagnozӕ që  ka pacienti Edi Rama.

Është katastrofë kombëtare. Kushdo mund ta shohë kartelën e të sëmurit psikik Edi Rama në internet, mbasi ia ka nxjerrë miku i tij Mero Baze te gazeta “Tema”, ku ka dhe një shkrim tjetër: në Gjykatë ai akuzon babain e tij Kristaq Rama se ka pasur marrëdhënie me artisten Matilda Makoçi dhe, si rezultat i këtyre marrëdhënieve, lindi djali i tij Gregori, që kurrë nuk e njohu apo t’i jepte pensionin ushqimor. Këtij njeriu i duhen vënë hekurat dhe ta shtrojmë në psikiatri.

Një nga simptomat e kësaj sëmundjeje është këmbëngulja e këtij njeriu që fantazitë e tij, me gjithë ëndërra që shikon natën, do t’i shpjerë deri në fund, edhe pse janë të rrezikshme për njerëzit e familjes apo shoqërisë aty pranë. Po për mbarë popullin dhe shtetin?! A guxon kush ta dënojë këtë njeri.

Jo, ai do mbrohet me kartelen e tij si i sëmurë psikik dhe Gjykatat në asnjë vend të Globit nuk mund ta dënojnë penalisht, veç shtrim i detyruar në një institucion mjekësor psikatrik. Prandaj për këtë njeri rrugë tjetër nuk ka. Veproni dhe mos t’ju dhimbset, mbasi janë dhjetra shqiptarë të vdekur nga veprimet ose mosveprimet e këtijë sadisti. Mos e shpini vendin drejte katastrofës kombëtare me këtë të sëmurë psikik. Çdo bashkëpunim me Edi Ramën dhe grupin e tij antikushtetues përbën Tradhëti të Lartë.

Av. Ilir Malindi vazhdon me sqarim

për Presidentin Meta

Sqarim për Presidentin

E vërteta është se politika e ndjekur nga Edi Rama and company ka qenë një politikë kriminale për shkatërrimin e çdo gjëje në Shqipëri. Ky njeri e konsideron pushtetin që  gjoja ia dha populli si lodër fëmijësh që bën çfarë të dojë vet sikur e ka personale. Me një fjalor ordiner minorenësh të neveritshëm dhe i komanduar nga alucinacionet psikike, Rama nuk kupton rëndësinë e veprimeve të tij.

Ai, për shkak të sëmundjes psikike, udhëhiqet nga koncepti “Fyrherprincip” që aplikoi Hitleri, dhe idetë e tij janë, sipas tij, frymëzim për të tjerët. Për shkak të kësaj sëmundjeje psikike tepër të rrezikshme, në  momente të veçanta emocionale, persona të  tillë të shpien drejtë katastrofave dhe nuk mbajnë asnjë përgjegjesi.

Vendosja e këtij njeriu të sëmurë mendërisht në krye të Qeverisë, përbën krimin më të madh që i bëhet Shqiperisë qysh nga dita kur serbët vendosën gjaksorin Enver Hoxha në krye të shtetit shqiptar. Prandaj demaskimi i këtij njeriu dhe largimi i menjëhershëm i tij është detyrë  e çdo shqiptari dhe nxjerrja e përgjegjësisë penale dhe morale e klanit të tij kriminal.

-------------------------

* Av. Ilir Malindi. Autor i librave “Kosova është imja”,”Lufta ime” dhe 111 volume në faqosje me titull “United States of Albania” me 95 mijë faqe dhe mbi 50 mijë foto.

56 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page