John K. Menzies – edhe një mik i madh i shqiptarëve ndërroi jetë


John K. Menzies – edhe një mik i madh i shqiptarëve ndërroi jetë

NJË AMBASADOR AMERIKAN I CILI NDËRTOI URA TË PËRHERSHME MIDIS SHTETEVE TË BASHKUARA DHE KOSOVËS – NDËRROI JETË

Nga Frank Shkreli


Ambasadori aktual i Shteteve të Bashkuara në Republikën e Kosovës, Z. Jeff Hovenier në portalin e Ambasadës amerikane në Prishtinë njoftoi lajmin e zi për kalimin e parakohëshëm në amshim të Ambasadorit dhe diplomatit të njohur amerikan, John Menzies, 1948-2022.