JETONI TRANSPORTUK-AL-UK GATI NË UDHËN E RADHËS


Një nga kompanitë më të sigurta, më serioze, më të disiplinuara, më konkuruese në fushën e saj të transportit të mallrave dhe mjeteve të tjera në destinacionin Angli-Shqipëri dhe anasjelltas është gati për udhëtimin e radhës që bëhet në datat 13-14 qershor 2020. Adresa e pritjes dhe sistemimit të mallrave është në: LANCASTER ROAD/LEYTONSTONE në postodin E113EH. Telefonat e kontaktit janë: 07737507000

07507444654.

Pr më shumë ndiqni udhëzimin si më poshtë:

JETONI TRANSPORT

UK-AL-UK

——————————

UDHËTIMIN e RADHES

——————————

Date 13-14/06/2020

Ora 09:00-17:00

————————————

LANCASTER ROAD

LEYTONSTONE

E113EH

————————————

07737507000

07507444654

Ju lutem respektoni orarin

Faleminderit JETONI.

19 views1 comment

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif