“Jetoni Transport Mallrash” rikthehet së shpejti


Jetoni Transport Mallrash” rikthehet së shpejtiKompania shqiptare “Jetoni Transport Mallrash” e mirënjohur për transportim të shpejtë dhe të sigurtë të mallrave nga Anglia në Shqipëri dhe anasjelltas, por ristrukturon veprimet e saj për të qenë e gatshme së shpejti. “Jetoni Transport Mallrash” ka shpërndarë njoftimin e parë reklamues në rrjetin social “facebook” dhe ka marë gjithë ato klikime duke shënuar kështu interesimin e madh të shqiptarëve për këtë shërbim dhe vlerën e kësaj kompanie në këtë biznes. “Jetoni Transport Mallrash” ka deklaruar se do të njoftojë shumë shpejt rrugën e parë, dhe kështu klientët do të kenë mundësinë të ridërgojnë si më parë mallrat e tyre në destinacionet e lartcituara.

Jetoni Transport Mallrash” ka një emër serioz në këtë shërbim dhe bëhet kështu kompania më serioze në këtë biznes. Ajo afron si gjithnjë garanci, shpejtësi dhe siguri. Kështu sipas këtij njoftimi vetëkuptohet se “Jetoni Transport Mallrash” do të rikthehet së shpejti.

50 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif