top of page

“Jetoni Transport Mallrash” modeli që kërkoni


“Jetoni Transport Mallrash” modeli që kërkoni

JETONI TRANSPORT

UK-AL-UK

——————————

UDHËTIMI RADHËS

——————————

Datë 3-4-5/07/2020

Ora 09:00-17:00

————————————

LANCASTER ROAD

LEYTONSTONE

E113EH

————————————

Ju lutem respektoni orarin

Faleminderit JETONI.

Kompania shqiptare “Jetoni Transport Mallrash” e mirënjohur për transportim të shpejtë dhe të sigurtë të mallrave nga Anglia në Shqipëri dhe anasjelltas, është dhe mbetet gjithnjë modeli që kërkoni. “Jetoni Transport Mallrash” ka shpërndarë njoftimin e parë reklamues në rrjetin social “facebook”, pas bllokimit nga Covid 19 dhe ka marë gjithë ato klikime duke shënuar kështu interesimin e madh të shqiptarëve për këtë shërbim dhe vlerën e kësaj kompanie në këtë biznes. “Jetoni Transport Mallrash” ka mbetur kështu një nga kompanitë që afron shërbimin më të garantuar e më të devotshëm për shqiptarët.

“Jetoni Transport Mallrash” ka një emër serioz në këtë shërbim dhe bëhet kështu kompania më serioze në këtë biznes. Ajo afron si gjithnjë garanci, shpejtësi dhe siguri. Kështu “Jetoni Transport Mallrash” e rikthyer pranë shërbimit dhe nevojave të shqiptarëve natyrisht meriton fjalët më të mira na thonë klientët e kësaj kompanie.

“Jetoni Transport Mallrash” gjithnjë i ka të programuara dhe të njoftuara udhëtimet e saj.

36 views0 comments

תגובות


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page