top of page

Jeta është shfaqje

Rizah Sheqiri- A. Mikullovcit në vend të lamtumirës -


Jeta jonë është shfaqje

në skenën botë

me aktorë e spektatorë

e të gjitha shfaqjet

komedi a tragjedi qofshin

luhen

dhe

përfundojnë

veç disa mbahen mend

e kujtohen përgjithmonë

për lojën e bukur

të aktorëve të mëdhenj

si Adem Mikullovci


Suedi, 15 shtator 2020

32 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page