Intelektualë: zgjohuni nga letargjia


Intelektualë të Kosovës, Shqipërisë e kudo jeni, Ju ftoj të mbështesim Albin Kurtin e Vjosa Osmanin


Nga Skënder Sadri KAPITI


Intelektualë të Shqipërisë, Kosovës, diasporës e kudo jeni: Ju bëj thirrje të mbështesim Albin KURTIN dhe Vjosa OSMANIN; Ju ftoj që të mos rrini indiferenet por aktivizohuni, merrni guximin dhe veproni sepse: Ju keni energjinë intelektuale, Ju keni forcën, mëncurinë dhe autoritetin për të rrënuar e dërrmuar korrupsionin, egoizmin, injorancën, tradhtinë, dhe autoritetin e reputacionin e elitës politike e dështake në Kosovë në zgjedhjet politike të 14 Shkurtit 2021 dhe më pas me 25 Prill 2019 në Shqipëri.

Ju intelektualë mos rrini indiferent, sepse indiferentizmi është frikë dhe miratim e aprovim nga ana e Juaj si dhe nënshtrim përballë këtij realiteti të rëndë demokratik, politik, patriotik, social, juridik, ekonomik, intelektual dhe akademik ku ka rënë shteti dhe shoqëria shqiptare prej elitës së keqe politike.