Iku dhe një ditë  Nga Anila Toto


  Iku dhe një ditë Nuk mbaj më asnjë kalendar sytë si yjet më nuk të ndrijnë e dimër bën acar!

  Iku dhe kjo mbrëmje, ky vakt. Pa asnjê lot e dhembje, Sytë për gjumin kanë bërë ‘pakt’ me imazhin e një ëndrre...

  Anila Toto

  2 views

  Shkrimet e fundit