top of page

Harta e koronavirusit në Londër: Numri i saktë i rasteve në çdo bashki ...


Harta e koronavirusit në Londër: Numri i saktë i rasteve në çdo bashki si total godet 8.341


Sot panë një rritje të madhe të numrit të rasteve në kryeqytet


Shifrat më të fundit nga Public Health England (PHE) tregojnë se numri i përgjithshëm i rasteve të konfirmuara të koronavirusit në Londër ka arritur në 8.341. Kjo është një kërcim i madh prej 1.220 rastesh nga shifra e së martës (31 mars) prej 7,121, e cila kishte qenë një rritje prej 600 të hënën - më pak se gjysma e rritjes së sotme.

Tendenca është e ngjashme për Mbretërinë e Bashkuar në tërësi, e cila pa një kërcim të madh në të dy rastet e konfirmuara të Covid-19 dhe vdekjeve.

Që nga ora 9 e mëngjesit, më 1 prill, gjithsej 29.474 njerëz në Mbretërinë e Bashkuar testuan pozitive për koronavirusin, dhe që nga ora 17:00 e datës 31 mars të atyre që ishin shtruar në Mbretërinë e Bashkuar që testuan pozitive për koronavirus, 2,352 kanë vdekur.

Barnet pati një rritje të madhe të çështjeve të konfirmuara nga azhurnimi i mëparshëm, duke u rritur nga 130 në 468. Brent ka kapërcyer Lambeth të ketë rastet më të konfirmuara me 506 nga të gjitha bashkitë në Londër, ndërsa Lambeth tani ka 462.

Qytetet e tjera më të prekura janë Southwark (474), Croydon (380) dhe Wandsworth (360). Qytetet me më pak prekje janë Kingston (108), Barking dhe Dagenham (130) dhe Havering (133).

Shikoni mbi secilën bashki në hartën më poshtë për të zbuluar se sa raste ka në çdo bashki. Ngjyra më e errët do të thotë se ka raste më të konfirmuara.Lista e plotë e rretheve në Londër me numrin e rasteve të konfirmuara të koronavirusit.

Kingston mbi Thames - 108

Barking dhe Dagenham - 130

Havering - 133

Richmond upon Thames - 142

Sutton - 142

Bexley - 147

Islington - 174

Hammersmith dhe Fulham - 177

Kensington dhe Chelsea - 191

Haringey - 194

Redbridge - 196

Greenwich - 205

Merton - 208

Camden - 212

Hounslow - 214

Hackney dhe Qyteti i Londrës - 221

Hillingdon - 222

Enfield - 240

Hamleta Kulla - 241

Waltham Forest - 260

Lewisham - 285

Westminster - 301

Bromley - 321

Newham - 330

Harrow - 347

Nxjerrja - 350

Wandsworth - 360

133 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page