Harta e koronavirusit në Londër: Numri i saktë i rasteve


Harta e koronavirusit në Londër: Numri i saktë i rasteve në çdo bashki në Londër si total godet 7,121


Lambeth është hiti më i dobët i ndjekur nga rrethi fqinj Southwark


Shifrat e fundit nga Public Health England (Shëndetit Publik) janë në dhe tregojnë se çështjet totale t