Harta e koronavirusit në Londër: Numri i rasteve të konfirmuara në çdo bashki si total godet 9,291


Harta e koronavirusit në Londër: Numri i rasteve të konfirmuara në çdo bashki si total godet 9,291


Shëndetit Publik i Anglisë ka publikuar shifrat e fundit


Ka pasur një kërcim prej më shumë se 900 rastesh të reja nga azhurnimi i mëparshëm

Shifrat më të azhurnuara në rastet e konfirmuara të koronavirusit në çdo bashki të Londrës janë lëshuar dhe ata pikturojnë një pamje të zymtë me totalin në kryeqytet pothuajse duke arritur në 10,000. Public Health England (PHE) njoftoi të enjten në mbrëmje (2 Prill) tani janë 9,291 persona që kanë testuar pozitivisht në Londër për virusin vdekjeprurës. Kjo ishte një rritje për 950 raste të reja nga azhurnimi i mëparshëm. Edhe pse kjo është më pak se rritja nga një ditë më parë, ajo ende tregon se virusi po përhapet me alarm në qytetin tonë.

Brent vazhdon të jetë bashkia në Londër me shumicën e rasteve në 559. Kjo pasohet nga Southwark (516), Barnet (510), Lambeth (508) dhe Croydon (437).

Qytetet me më pak prekje janë Kingston (127), Barking dhe Dagenham (141), Havering (142), Richmond (155) dhe Sutton (176). Ne kemi përpiluar të gjitha të dhënat në një hartë të dobishme për t'ju ndihmuar të vizualizoni përhapjen e virusit. Shikoni mbi secilën bashki në hartën më poshtë për të zbuluar se sa raste ka në çdo bashki. Ngjyra më e errët do të thotë se ka raste më të konfirmuara.Lista e plotë e zonave në Londër me numrin e rasteve të konfirmuara të koronavirusit:

Kingston mbi Thames - 127

Barking dhe Dagenham - 141

Havering - 142

Richmond upon Thames - 155

Sutton - 176

Hammersmith dhe Fulham - 188

Islington - 188

Bexley - 190

Kensington dhe Chelsea - 208

Haringey - 211

Redbridge - 212

Camden - 225

Hounslow - 234

Merton - 235

Greenwich - 247

Hillingdon - 250

Hamlets Tower - 259

Enfield - 264

Hackney dhe Qyteti i Londrës - 266

Waltham Forest - 290

Westminster - 311

Lewisham - 346

Bromley - 366

Newham - 370

Harrow - 378

Ealimi - 385

Wandsworth - 397

Croydon - 437

Lambeth - 508

Barnet - 510

Southwark - 516

Brent - 559

14 views0 comments