top of page

Hënës


Eleonora Niko Qeparoi

Henes

Dhe pse hynte e dilte, E luftonte me rete, Une e gjeta momentin Per ta përshëndetë. Ajo e kuptoi, Është mendje mprehtë, Here qeshte me mua, Here luante me rete, Dhe qielli blu zbavitej Me lojen e ndersjellte, Ne kete nate vere te qete! (c) Elko.


Full Moon


And why did she go in and out, And fought with clouds, I found the moment To greet her. She realized It is sharp-minded, Once she laughed at me, Once used to play with clouds, And the blue sky cheered With the opposite game tonight!

(c) Elko. August 12-2022. Chimera.

8 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page