top of page

GRATË!


GRATË!

Gëzuar 8 MARSIN-FESTËN NDËRKOMBËTARE TË GRAVE!

(poezi)

Nga Përparim Hysi Çdo grua,në vizionin tim,është si një lule Dhe,me të gjitha"lulet",ngrihet një lulishtë Lexues,të lutem,këtë mendim mu në zemër ngule Dhe,me këtë mendim,rro përjetësisht.

Çdo grua është punëtore si bletë E bukur çdo grua,siç është bukuria! Pa gruan as që do kishte jetë Pa gruan bosh do ishte gjithësia. Çdo grua është e bukur siç është paqa Veç gratë luftërat nuk i duan kurrë Ato janë nënat që duan veç ditë të bardha Dhe këtë nuk duhet ta harrojmë kurrë! Sikur gratë të drejtonin botën, Pa dyshim që jeta në botë do ish më e bukur Janë burrat ata që"ters e vërtisin rrotën" Ndaj,shpesh,kjo botë është kaos dhe turbull. Gratë në botë janë si"Rrymë e ngrohtë GOLFSTRIMI" Ato janë NËNAT që na bëjnë kokat! Ndaj për GRATË këndon PËRPARIMI, Nderim për GRATË ,paqësore në gjithë KOHËRAT!

Tiranë,7 mars 2022

22 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page