GANGSTERËT


GANGSTERËT


Tregim nga Resmi Osmani

Ra zilja e celularit.

-Po, të dëgjoj. Si do më njohësh? Fare thjesht. Kam një kapele borsalinë tiroleze, xhup lëkure , xhinse dhe